Informatie voor zorgprofessionals

Lever zelf een bijdrage aan gecombineerde leefstijlinterventies!

Als zorgprofessional gevestigd binnen de Drechtsteden kun je - afhankelijk van je eigen voorkeuren - cliënten naar ons doorverwijzen voor leefstijlinterventies en/of zelf een bijdrage leveren aan onze programma's.

 

Doorverwijzen

Je kunt cliënten/patiënten doorverwijzen voor leefstijlcoaching c.q. een gecombineerd leefstijlprogramma bij wie één of meer van de onderstaande aspecten spelen:

  • burn-out of stressgerelateerde klachten;
  • behoefte aan begeleiding na afronding revalidatietraject;
  • disbalans na ernstige ziekte, ongeval of emotioneel trauma;
  • overgewicht al dan niet in combinatie met emotioneel trauma;
  • leren omgaan met chronische pijn c.q. een chronische aandoening.

Wil je een cliënt/patiënt doorverwijzen, dan kan dat via ZorgDomein. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op (078-612 55 49 of info@yourhealthspot.nl).

 

Samenwerken

Wij bieden lokale zorgprofessionals de mogelijkheid om mee te draaien in onze leefstijlprogramma's. Je gaat deel uitmaken van gedreven, professioneel team van mensen-mensen in een centrum met een huiselijke sfeer waar de klant nog echt centraal staat. Dit biedt je niet alleen de mogelijkheid om - samen met collega's - voor onze cliënten echt het verschil te maken, maar het biedt ook mooie kansen voor kennisuitwisseling en kennisverdieping met collega's uit andere vakgebieden.

 

We kunnen je ook ondersteunen om de GLI op je eigen locatie op te zetten. van een gezonde leefstijl onder één dak worden aangeboden.  

 

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, door te mailen naar leefstijlprofessionals@yourhealthspot.nl of te bellen naar 078 - 612 55 49.