Ik wil een gezonde(re) leefstijl

Meer energie, lekker in je lijf en goed in balans

Wil je gaan werken aan een gezonde(re) leefstijl? Wij begeleiden & adviseren je graag om goed te eten, voldoende te bewegen, lekker in je vel te zitten, te ontdekken wat je energie geeft en volop van het leven te genieten! 

 

Bij Your Health Spot staat een heel team voor je klaar, dat jou graag helpt om je (leefstijl)doelen te bereiken. We hebben sportcoaches, personal trainers, fysiotherapeuten, een manueel therapeut, gewichtsconsulenten, een diëtiste, yoga- & meditatiedocenten, groepslesinstructeurs & -trices, leefstijlcoaches en een psycho-sociaal therapeut.

 

Samen met onze coördinator bepaal je je (leefstijl)doelen en kies je wiens begeleiding, kennis of advies je wilt inzetten voor het behalen van die doelen. Zo helpen wij jou om de mooiste en vitaalste versie van jezelf te worden!

 

Ons centrum kenmerkt zich door een huiselijke sfeer, maatwerk en veel persoonlijke begeleiding. We hebben een groot aanbod, maar een kleinschalige aanpak. Je volgt programma’s individueel of in kleine groepen (maximaal 10 personen) waardoor je altijd verzekerd bent van goede begeleiding.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Your Health Spot. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, dan nemen we je doelen met je door en kunnen we je precies vertellen hoe wij je daarbij kunnen helpen.