Ik wil méér kunnen

Meer mogelijkheden met een chronische aandoening

Bewegen is belangrijk voor onze gezondheid. Het helpt om ons fitter te voelen en conditie op te bouwen. Regelmatig bewegen zorgt ook dat onze botten sterk blijven en onze spieren soepel. Het werkt bloeddrukverlagend, stimuleert de bloedsomloop en helpt om het cholesterolgehalte te verlagen. Voldoende redenen dus om sporten hoog op onze persoonlijke actielijst te zetten. Maar als je een chronische aandoening hebt, is bewegen niet altijd even makkelijk.

 

Bij Your Health Spot begeleiden we veel sporters met een chronische aandoening. Welke aandoening je ook hebt, het is altijd verstandig om te blijven bewegen. Daarbij is het wel van groot belang dat je het goede beweegprogramma volgt. Juist bij medische klachten is er meer risico op overbelasting of het verergeren van de klachten. Daarom krijg je bij ons persoonlijke begeleiding tijdens het sporten.

 

Ook andere aspecten, zoals onvoldoende ontspanning/stress, voeding en emotionele knelpunten, kunnen van grote invloed zijn op chronische aandoeningen. Ook daarbij helpen we je graag. Bij Your Health Spot staat een heel team voor je klaar, dat jou graag helpt om je (leefstijl)doelen te bereiken. We hebben sportcoaches, personal trainers, fysiotherapeuten, een manueel therapeut, gewichtsconsulenten, een diëtiste, yoga- & meditatiedocenten, groepslesinstructeurs & -trices, leefstijlcoaches en een psycho-sociaal therapeut.

 

Samen met onze coördinator bepaal je je (leefstijl)doelen en kies je wiens begeleiding, kennis of advies je wilt inzetten voor het behalen van die doelen. Zo helpen wij jou om de mooiste en vitaalste versie van jezelf te worden!

 

Ons centrum kenmerkt zich door een huiselijke sfeer, maatwerk en veel persoonlijke begeleiding. We hebben een groot aanbod, maar een kleinschalige aanpak. Je volgt programma’s individueel of in kleine groepen (maximaal 10 personen) waardoor je altijd verzekerd bent van goede begeleiding.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Your Health Spot. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, dan nemen we je doelen met je door en kunnen we je precies vertellen hoe wij je daarbij kunnen helpen.